En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait tetebbu ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, ekol ve kamu organizasyonlarında ivedili hâlet ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda sundurma kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan dokumalar muhtevain yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni kişi kaybının önlenmesi yerine epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Mimariların ana girizgâhlerinde veya koridor bölümlerinde yangının yanık bir biçimde meydana gelmesi özellikle şiddetli katlı yapılarda çıkma yahut pencerelerden halas olmak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kesif bir incelemeye basıcı tutulur. Yapıların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin haricinde, binaların dışında kâin ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında sevimli kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine demetlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok daha yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, mütenasip fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri Yangın Kapısı mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi yer çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

Report this wiki page